Termeni și condiții

Înainte de a utiliza sau obține orice produse, informații, servicii prin intermediul acestui website, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile.

1. Definiții și termeni

Următorii termeni folosiți, dacă din context nu rezultă altfel, vor avea înțelesurile specificate mai jos:

Frigo Fruct este denumirea comercială (brand-ul) a Frigo Fruct SRL, persoană juridică cu sediul în Str. Vladimirescu Tudor,
nr. 733, Loc. Sălad, com. Sălard, jud. Bihor, 417450, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J05/694/2001, având Codul Unic de Înregistrare RO14161325.

Site/site-ul reprezintă pagina web de prezentare aparținând Frigo Fruct SRL, găzduit la adresa www.frigofruct.ro dar și sub-domeniile acestuia, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de Frigo Fruct SRL.

Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale care a citit și a acceptat termenii și condițiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele să acceseze site-ul;

Vânzător este persoana juridică Frigo Fruct SRL.

Cumpărător/client poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care efectuează o vizită pe site.

Utilizare abuzivă reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Frigo fruct SRL.

Newsletter mijlocul de informare periodică, exclusiv în format electronic, asupra produselor și serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de Frigo fruct într-o anumită perioadă de timp.

2. Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general, produsele comercializate de Frigo fruct, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă. 

4. Limitarea răspunderii societății

Societatea nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale.

Societatea își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii accesați pagina Politica de confidențialitate.

6.Newsletter

Orice vizitator al site-ului se poate abona la newsletter-ele Frigo fruct. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea să se aboneze la newsletter-ele Frigo fruct în momentul în care completează un formular de contact prezent în website.

Clientul, utilizatorul sau vizitatorul abonat la newsletter poate renunța oricând la primirea acestuia printr-un click pe linkul de dezabonare prezent în toate newsletter-ele Frigofruct. Renunțarea clientului, utilizatorului sau vizitatorului la primirea newsletter-elor nu implică și renunțarea la acceptul dat pentru termeni și condiții.

7.Politica de utilizare cookie-uri

Pentru detalii accesați pagina Politica de Cookies.

Societatea nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.