Despre noi

Cine suntem?

Firma a fost înființată în 15 martie 2003 și are ca domeniu de activitate producția, prelucrarea și congelarea fructelor și legumelor, depozitarea acestora și închirieri de spații frigorifice. începând cu anul 2003 datorită creșterii cererii de fructe și legume congelate de piața internă și externă capacitatea de producție, congelare și depozitare a produselor s-a dublat de la an la an, aproximativ 100%.

Valorificarea produselor noastre se face în proporție de 70% extern (Ungaria, Franța, Germania, Olanda) și în proporție de 30% piața internă. 

Firma este patronată de doi asociați și este administrată de Dl. Bejușca Ioan, specialist în domeniu.

IMG_1763

Realizări importante

povestea noastră

S-au construit spații frigorifice de peste 4000 care asigură o temperatură de -18 °C, dotate cu agregate frigorifice de utlimă generație, depozite autorizate din punct de vedere sanitar veterinar și pentru depozitarea produselor de carne.

S-au investit în utilaje pentru congelarea rapidă a produselor și s-au creat condiții pentru a congela 15.000kg de produs pe 24 ore.

Pe parcursul anului 2004 firma a achiziționat printr-un proiect de finanțare Sapard instalații de irigat cu tambur și picurare care acoperă întreaga suprafață în toamna anului 2005 s-au înființ întreținerea și irigarea culturilor se face cu mijloace specifice și performante.

IMG_1807

Ce oferim

Producția, prelucrarea și congelarea fructelor și legumelor, depozitarea acestora și închirieri de spații frigorifice
Fructe
Legume

Preferăm calitatea

ce oferim