Home Produse Despre noi Contact

Coacăze negre

Coacăze negre

Descriere
• suprafața cultivată este de 2.5 Ha,
• capacitatea de producție, congelare și ambalare este de 25 to/an,
• materialul săditor produs in-vitro (mediu steril) certificarte și omoloat în UE este importat de la o stațiune elvețiană,
• cultura este practicată într-o zonă de deal cu expunere sudică, organizată, pe rânduri fiind irigată pentr-un sistem de irigații cu picurare întreaga suprafață pe tot parcursul anului
• perioadă coacere este 1-15 august,
• valorificarea acestor fructe se face atât în stare proaspătă cat și congelată,
• congelate și sortate pe calibre aceste fructe se congelează și se ambalează în cartoane de 10kg la vrac dar și la ambalaj mic de 300 grame/cutie,
• fructele coacăzelui atât cel negru cât și cel roșu sunt recomandate și medical, conținând multe vitamina C, dar se folosește și pentru consumul casnic în salate de fructe, la înghețate, consumul ca atare după deconelare, gemuri, siropuri, etc.,
• în industrie la fabricarea de gemuri, siropuri, pectina, iaurturi de fructe, gelatine, etc.





Convertor valutar