Home Produse Despre noi Contact

Căpșuni

Căpșuni

Descriere
• suprafața cultivată în 2006 este de 6 Ha,
• capacitate de producție, congelare și ambalare 100 to/an,
• materialul săditor produs in-vitro (mediu steril), certificate și omologat în UE este importat de la o stațiune elvețiană,
• cultura este practicată în câmp de rânduri duble, irigate prin apresiune și mulcite cu paie pentru a menține fructele curate pentru recoltat,
• ca și imoprtanță a culturii de căpșuni este cel mai timpuriu fruct indigen care apare pe piață (mijlocul lunii mai) și durează aproximativ 5 săptămâni, fructele fiind una dintre cele mai plăcute și agregate de populație în stare proaspătă în sezon,
• pentru prelucrare și consum Frigofruct s-a gândit la clienți și pentru extrasezon, congelând aceste fructe după care le sortează cu grijă pe calibre, le ambalează în cartoane de 10kg la vrac iar mai nou pentru consumul casnic și distribuție în magazine la cutii de 300 grame,
• aceste fructe congelate în mare parte iși păstrează proprietățile și după decongelare, se folosesc în patiserii la împodobirea torturilor sau în compoziția acestora, la inghețate, acasă în salate de fructe, creme, siropuri, iar în industrie la fabricarea gemurilor, sucurilor, pectinei, iaurturilor de fructe, gelatine, etc.





Convertor valutar